perjantai 1. heinäkuuta 2016

Aika kuluu siivillä

Minne tuo kesäkuu jo livahti?! Niin monta asiaa menossa samaan aikaan, että päivät ja viikot vilisevät vain ohitse. Tuntuuko teistä joskus samalta? Huh huh.. Syksyä ollaan jo kovin suunniteltu ja pähkäilty, koska sen aloitamme jo uudessa kunnassa appivanhempien täyshoitolasta käsin. Vanhimman koulu, mun työ ja pienten päivähoito on saatu järjestettyä. Enää olisi pakkaaminen ja se muutto...



Jos en muuta ole viime kuussa kerinnyt tekemään asioiden järjestelemisen lisäksi, niin ainakin ajelemaan tuhansia kilometrejä ympäri Suomea. Yksi niistä asioista on mun uusi työ. Tuli 500km ajeltua vain työhaastattelua varten, mutta se kyllä kannatti :) Nyt mua odottaisi elokuussa vakinanen työpaikka alkavaksi ja vielä aivan ihanassa paikassa ja mielettömän mukavassa työyhteisössä! Jippii!!




Näkymät ystävän olohuoneen ikkunasta <3


 Alkukuusta ohimennen tuli Parikkalaankin ajeltua ihanan ystäväni tyttären lakkiaisiin ja siinä sivussa teimme pikaisen pysähdyksen patsaspuistoon. Tyttäreni ja kummityttöni olivat haltioissaan hauskoista patsaista ja niiden yksityiskohtaisesta muotoilusta...varhaisteinit :P
Jos ohikulkumatkalla olette, niin suosittelen pysähtymään puistossa!


Patsaspuiston antia. Joogahetki.
  
 




Kodin ja tontinkin välillä on tullut suhattua monesti ja muutama puukin tullut kaadettua. Ihan itse! Halusin kantaa oman korteni myös kekoon enkä vaan jäädä merkkailemaan kaadettavia yksilöitä. Hommiahan tontilla on vielä vaikka kuinka, mutta jostain oli kiva aloittaa omakin urakkansa. Visioita tulavasta pihasta olisi vaikka kuinka jo mielessä....Mutta olisi nyt ensin se talokin :)


Ensimmäinen itse kaatamani puu, eikä pätkäistynä pöllömmältä näytä :)
 

Talopakettia emme ihan vielä ole saaneet valittua. Juhannusviikolla tuli kaikki tarjoukset ja niihin olemme tämän viikon koittaneet tutustua ja pyytäneet täydennystä. Josko ensi viikolla jotain ratkaisevaa olisi jo tiedossa ja mahdollisesti talo jo tilauksessa! Kastelli vai Jetta....hmmm siinäpä pulma!

Juhannus tuli vietettyä rauhallisesti perheen kesken tontilla, appivanhemmilla ja  mökillä. Kaikki nuo sijaitsevät 40km säteellä, niin on helppo reissata ees sun taas. Mökillä tuli myös heitettyä talviturkki ja nautittua ihanan järviveden syleilystä.

Pikkuapurit ja perheen nelijalkainen tontilla touhuilemassa.

Mökin rannassa sielu lepää <3

   
Metsämansikoita poimimassa anopin kanssa



Miten sitä ikinä jaksaa odottaa siihen asti, että taloa aletaan pystyttämään? Olemme miehen kanssa molemmat välillä vähän "mulle kaikki nyt heti"-tyylisiä ja tässä sisustuslehtiä selaillessa haluaisin jo kovin päästä sisustamaan kotiamme. Muutama mutta vaan vielä matkassa.... :) 
 
Meidän pihatien pohjia jo tehdään!

Keltainen on pop <3


Ihanaa heinäkuuta kaikille! Käy kurkkaamassa kuviani myös instagrammissa :)

-Jonna