torstai 28. heinäkuuta 2016

Kierros Seinäjoen asuntomessuilla

Muudilta
Lährimme mieheni kanssa katsastamaan mitä pohojammaan lakeuksilla Seinäjoen asuntomessut tarjoavat ja jahka sieltä olisi saanut vinkkejä omaankin tulevaan kotiimme. Olimme avoimin mielin kaikille ideoille niin tapetista lattiamateriaaleihin asti. Päätimme heti alkuun, että kierrämme vain puutalot läpi, mutta muutama erikoisempi kivitalokin piti vilkaista :)

Villa Tango komeudessaan

Ihanan symppis varastonovi <3

 Pääasiallinen väritys kaikkialla oli musta, harmaa tai valkoinen. Ideoita ja vinkkejä oli vaikka kuinka tarjolla, mutta kaikki hyvät olimmekin jo itse suunnitelleet tulevaan taloomme :) Etsiskelimme myös laattaideoita tuleviin vessoihin ja pesuhuoneeseen. 


Yksi suosikeistamme


Kohde Lumiance

Hartsi pinnoite


Ihanan tunnelmallinen kylppäri

Muutamassa kohteessa oli käytetty hartsia kosteissa tiloissa. Tuo pinnoite sekä tuntui että näytti aika kivalta. Niin kuin kuvista näkee aika harmaa voittoisia kosteita tilja oli paljon.  Taitaa olla kuuminta hittiä nyt.

Lastenhuoneiden sisustus ja seinien ratkaisut olivat myös kiinnostuksen kohteina. Aiomme itse maalata osan lastenhuoneiden seinistä. Myös puolapuiden ja voimistelurenkaiden käyttö kohteissa kiinnosti. Olemme suunnitelleet hankkivamme Suomen voimistelurenkaat sivuilta voimisteluvälineitä kotiimmekin. 


Ihanat värit ja kokonaisuus ihan mun makuuni!

Pikku prinsessan unelma



Ihana valaisin idea teinin huoneeseen Omatalo Armaksessa
 
Isäntä etsi ideoita saunaan, sen lauteisiin, kaijutinjärjestelmien sijoitteluun jne. Niihin paljon puhuttuihin miesten juttuihin. Saunoja oli tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta monessa kohteessa ne olivat turkasen pieniä. Alla oli ainut messuilla nähty sauna, mikä miellytti molempien mieltä. Meillä siis isäntä saa suunnitella juuri sellaisen saunan kuin haluaa :) Ja minä tietenkin muun talon...hih





Kaunis sauna ja koristekiviseinä
 
Näin kuin omaa taloa suunnittelee, niin kiinnostaa myös pihat, sisustus elementit ja kaikki valaisimet. Itse ainakin bongasin messuilta monta ihanaa kattovalaisinta ja mattoa. Löydettiin myös ihan huippu kivat ulkovalaisimet edullisesti Muudilta
Alla muutamia kivoja yksityiskohtia pihaan. Myös HP:n asunnossa oli takapihalla ihania Airamin kivivalaisimia, joista olen haaveillut, mutta niistä ei saanut kuvaa.
 
Ihana polku vaikka lasten leikkipaikalle tai hyötypuutarhaan

Kaunis kiviasetelma lähteellä ja hyötypuutarha lavankauluksista
 
Ihana kattaus terasilla ja yksinkertaisen kaunis kalustus
 
Mutta mikä tärkeintä messuilla ollessa oli katsastaa millaisia keittiöitä oli tarjolla. Ihan näillä hetkillä meinaan meidänkin pitäisi varata aika keittiösuunnittelijan kanssa. Vaikka minulla onkin selkeä visio millainen meidän keittiö tulee olemaan, niin silti on kiva katsella muiden keittiöitä.
 
Suolaa ja pippuria keittiö Jetta-Talossa. Nuo valaisimet on niin ihanat!

Kaunis ja elegantti keittiö

Pohjalainen maalaisromanttinen keittiö kauneudessaan
 
Kauniita makuhuoneita oli paljon ja ai että mitä ihania sisustustyynyjä ja -filttejä oli kaikkialla. Tällainen kaikki nyt tänne ja heti-tyyppiselle ihmiselle on pieniä vaikeuksia olla jo nyt ostamatta mitään uuteen kotiin. Mutta kurkkaus muutamaan ihanan tunnelmalliseen makuuhuoneeseen alla. 
 
Tuo värien harmonia <3

Vain niin kaunista. Ja nuo Juho Pasilan valaismet <3
 
Varsinaisesti emme messuilta löytäneen yhtään niin upeaa taloa, mihin olisimme voineet suoraan muuttaa tai ihastua. Muutamissa oli yksittäin hyviä juttuja, mutta ehdotonta suosikkia ei oikestaan löytynyt. Paljon ihania juttuja kuitenkin löytyi Hartman koti Salmiakista, Jetta-Talon Suolaa ja Pippuria kohteesta ja kaksi muuta joiden nimeä en nyt juuri tähän hätään muista :)
 
 
Auringonlasku Röykäsjärvellä <3

 
Samalla reissulla pyörähdimme keskimmäisen lapsemme kummien mökillä Vöyrissä ja näin ihanissa maisemissa saatiin nautiskella, mitä yllä olevista kuvista näette. Oli kyllä niin ihana paikka ja ah mikä nautito. Kyllä suomen kesä ja järvimaisema on vaan niin kaunis <3
 
 
Koitan muuttokiireiden keskellä päivitellä talokuulumisiakin, jahka kerkiän :)
 
Mukavaa ja aurinkoista loppu viikkoa kaikille!