perjantai 15. heinäkuuta 2016

Meidän talo on vihdoin tilauksessa!

Huh mitä vääntöä on ollut viimeiset pari kuukautta, kun olemme kilpailuttaneet talopaketteja. Kyllä muutamat yöunet melkein on tullut menetettyä pähkäilyjen vuoksi, mutta onneksi nyt on edes yksi asia päätetty :)

Meidän unelmienkodin rakentaa siis Jetta-Talo! Kastelli tuli hyvänä vaihtoehtona rinnalla, mutta Jetan myyjä oli ammattitaitoisempi ja aktiivinen yhteydenpitäjä. Välillä hieman hymyilytti, kun lauantai-illalla tai keskellä yötä tuli myyjältä s-postia:) Päätöstä avitti myös se, että Jetta pystyivät tarjoamaan meille omanlaisemme muuttovalmiin-paketin.  

Pahoittelen tässä kohtaa tekstiä, että kirjoitan tätä mieheni koneella, enkä siksi pysty liittämään kuvia tähän postaukseen. Kuvia voitte käydä katselemassa myös sivuni Instagramissa :)

No niin eli nyt meillä on valmistaja kodillemme, mutta mitä sitten tapahtuukaan....Hemmetinmoinen kiire tietenkin :) Tähän asti olemme ajatelleet, että menee ikuisuus, jotta pääsemme muuttamaan tulevaan taloomme. Sehän on vasta joskus huhtikuussa...

No juu ikuisuus on kai suhteellista. Myyjä ilmoitti, että talon elementit toimitetaan viikolla 43. Ajattelimme, että onpas sinne aikaa. Kunnes katsoimme kalenteria....Syyslomaviikko!!!Silloin siis alkaa pystytys. Eikä sinne ole enää edes kovin pitkä aika ja miljoona asiaa hoidettavana ennen sitä. Älä tule stressi...Älä tule :)

Alkavaa stressiä voi tietysti lievittää vaikka kiertelemällä kauppoja ja etsimällä sisustusmateriaaleja tai vahingossa löytämällä jääkaapin tulevaan keittiöömme. Sehän tässä vaiheessa on se kaikkein tärkein, miten tulevat ruokamme säilötään ja missä isännän oluet pysyvät viileänä...vai ne omat ginger joet ;)

Jääkaapin lisäksi olemme löytäneet hienon postilaatikon, mikä muuten on jo tilattuna ja saapuu näillä näppäimillä postiin. Kyllähän meillä joku paikka täytyy tässä vaiheessa olla jo posteillekin :D Kaiken ihanan ja sekavan suunnittelun ja hömpötyksen keskellä tajuan, että eihän töidenkään alkamiseen enää ole kuin pari hassua viikkoa. Mihin tämä kesä meni?! Olenko ainoa, jolta se katoaa liian nopeaan??